יום רביעי, 7 באפריל 2010




ידענו שיום אחד פתאום זה יקרה, יש לאנונה בלוג. שש שנים של מטבח שמח הרגישו לנו שצריך לצאת החוצה. חזרנו מחופשת פסח מצוינת ומרעננת ואנחנו חדורי רוח לישה וחדוות התפחה לקראת ההתחלה החדשה.
הבוקר שלנו מתחיל טוב עם קפוצינו בכוס זכוכית (של קפה שחור) שזכתה לכינוי המביש כוס ערס...לא להאמין כמה יכולה חתיכת זכוכית מעוצבת לגלם בתוכה--קפהשחורמילואיםצבאשטחגברגברפרובינציהאשקלוןערס-- בכל מקרה זו היא שעושה את הקפוצ'ינובוקר שלנו לכזה מצוין כהכנה לאספרסו הקצר שמגיע בעקבותיו
.


ויש את הגלילי, אויש זה כריך שנאמרו עליו תלי תילים של מילות הלל שאת האנחות שהוא מנפק קשה לשחזר, כריך מדהים בפשטותו שעושה לנו טוב כל בוקר כל בוקר כל בוקר- אהבה של חלמון נוזל וצ'ילי נשכני, כוסברה כמו שרק היא יודעת להיות והאלפלפא האלה שהם פלא בפני עצמו ורק אלוהים יודע לעשות כאלה, חיוך של חמאה צהובה ופרוסות חציל קלוי מרוח בשמן זית, מלח ים ופודרה קלילה של זעתר.


תנסו בבית


ספיישלים שהיו היום:


תבשיל ירקות תאילנדי עם קארי ירוק וחלב קוקוס, בזיל וכוסברה טריה
רביולי חצילים קלויים וגבינת עיזים בחמאת עגבניות
מרק עדשים כתומות

3 תגובות:

  1. אמא! מפחיד כמה שזה נשמע טעים!

    השבמחק
  2. הבלוג שלכם מעורר תיאבון וכיף לקריאה, לא ידעתי שיש כל כך הרבה פיוטיות גם באשקלון. כל הכבוד !
    החוקוקאי

    השבמחק
  3. אין כמו לחלוק את האינטרנט עם הצלחת, גם טעים, גם זמין וגם עושה חשק לעוד. מעולה!


    כלי אוכל

    השבמחק