ידענו שיום אחד פתאום זה יקרה, יש לאנונה בלוג. שש שנים של מטבח שמח הרגישו לנו שצריך לצאת החוצה. חזרנו מחופשת פסח מצוינת ומרעננת ואנחנו חדורי רוח לישה וחדוות התפחה לקראת ההתחלה החדשה.

הבוקר שלנו מתחיל טוב עם קפוצינו בכוס זכוכית (של קפה שחור) שזכתה לכינוי המביש כוס ערס...לא להאמין כמה יכולה חתיכת זכוכית מעוצבת לגלם בתוכה--קפהשחורמילואיםצבאשטחגברגברפרובינציהאשקלוןערס-- בכל מקרה זו היא שעושה את הקפוצ'ינובוקר שלנו לכזה מצוין כהכנה לאספרסו הקצר שמגיע בעקבותיו.
ויש את הגלילי, אויש זה כריך שנאמרו עליו תלי תילים של מילות הלל שאת האנחות שהוא מנפק קשה לשחזר, כריך מדהים בפשטותו שעושה לנו טוב כל בוקר כל בוקר כל בוקר- אהבה של חלמון נוזל וצ'ילי נשכני, כוסברה כמו שרק היא יודעת להיות והאלפלפא האלה שהם פלא בפני עצמו ורק אלוהים יודע לעשות כאלה, חיוך של חמאה צהובה ופרוסות חציל קלוי מרוח בשמן זית, מלח ים ופודרה קלילה של זעתר.
תנסו בבית
ספיישלים שהיו היום:
רביולי חצילים קלויים וגבינת עיזים בחמאת עגבניות
מרק עדשים כתומות

אמא! מפחיד כמה שזה נשמע טעים!
השבמחקהבלוג שלכם מעורר תיאבון וכיף לקריאה, לא ידעתי שיש כל כך הרבה פיוטיות גם באשקלון. כל הכבוד !
השבמחקהחוקוקאי
אין כמו לחלוק את האינטרנט עם הצלחת, גם טעים, גם זמין וגם עושה חשק לעוד. מעולה!
השבמחקכלי אוכל